De ce oamenii sunt rai?

Uni oameni sunt rai deoarece le este mai usor sa fie asa. Te iau in ras, te arata cu degetul, te barfesc, profita de tine, te pacalesc. Oare daca oameni ar fi mai educati si cu o mentalitate mai santoasa, ar mai fi rai? Ca sa fi bun iti trebuie o structura si desigur aptitudini deosebite pentru a ierta a fi tolerant si bine inteles plin de compasiune. „Oamenii sunt rai” cand spui asta deja ti se pare normal si nu este in regula. Iar pe masura ce timpul trece incepem sa credem din ce in ce mai tare acest lucru. Cred ca macar odata in viata a-ti spus si voi ca oamenii sunt rai sau ca lumea e rea.

Aceasta gandire te poate afecta in mod direct . Si acum nu spun ca oamenii nu sunt rai . Ba sunt. Dar mai exista si partea cea buna din om . Si mai exista si oameni buni.

Aceasta gandire pe care ti-o induc acesti oameni te poate afecta? Da! Te incurajeaza sa te inchizi in tine. Te impiedica sa iti mai pui increderea in oameni , si sa iti creezi prietenii reusite. Poate ti-ai pus intrebarea : Ce atata prietenie fiecare pentru el, doar asa am fost invatati? Dar te-ai gandit ca aceasta convigere sta la baza nelinistei si poate duce la izolare si la imposibilitatea de a da lucrurilor un sens?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s