Friend zone

Bună dimineată ! Astăzi alături de o cafelută bună ne vom da cu părerea despre acea situatie putin mai piperată..asa numitul *Friend zone”

În primul rând, ce anume înseamnă termenul „friendzone”? Ei bine, friendzone este aceea situatie complicată, în care persoana pe care o placi te tratează ca pe un prieten foarte bun, intim chiar, dar care nu are şi alte sentimente pentru tine.

De cate ori a-ti auzit aceasta replica ? „Nu vreau sa risc sa pierdem relatia pe care o avem”. Deja bine ! este minunat. Toti avem nevoie de un bun prieten, in multe cazuri ‘ Prietenul’ se gaseste ca fiind fată ,avand nevoie de o vorba inteleapta si intelegere. Asa este, dar.. zi de zi vorbind de dating este mult mai usor ca femeile sa plaseze bărbatii in categoria ‘prietenilor’ decât a-i accepta ca iubiti, dar odata ajunsi in aceste punct se propagă un anume blocaj inevitabil. Oricine poate ajuge in acest numit „friend zone” poti fi cel plăcut, sau cel care place. Pe primul loc in gândurile tale ar trebui sa.ti faci ordine, sa stii ce ai de facut sa stii ce.ti doresti de la persoana respectiva, iar apoi sa actionezi la ceea ce ti-ai propus.
Sa zicem ca ai auzit de la prietena ta , ceva de genul:
• „Esti ca un frate pentru mine”
• „Esti cel mai bun prieten”
• „Ma intelegi cum nimeni nu a facut-o”
Heeel yeah’ ce pot spune , ‘friend zoned level over 9000’.
Oficial ai intrat in asa spusul Friend zone. Foarte minunat ca o intelegi ! Pentru un cupulu care se întelege reciproc si este implicata relatia romantică. Dar… Îmi pare rau pentru tine ,in cazul asta esti doar un prieten. Complimentele pe care i le adresezi nu o afectează cu nimic , dar daca iti va răspunde cu un simplu „multumesc” esti in zona.. Stii tu care.
Totul tine de vechimea relatiei de prietenie dintre cei doi , daca este o relatie de prietenie recenta , poate sa se transforme foarte usor într-o relatie de iubire comparând cu o relatie mai veche care este vetonata de ceva timp.
Daca esti cel care place , ai putea spera mult si bine ca într-o zi sentimentele tale vor deveni  ceea ce trebuie , si sa fi fericit pana la bătrânete cu persoana iubita. Pentru binele amândurora, nu te gândi ca ai sa rănesti sentimentele spunându-i adevărul.
Asa ca ..trist dar adevărat !

Dar totusi , cum poti iesi din acest „friend zone” ?
• Primul lucru pe care l-ai putea face e sa începi usor, usor sa te distantezi. Ar mai putea fi si modul de a rupe relatia de prietenie , dar in unele cazuri…se pot termina grav, pentru a trece dezamăgirea in dragoste.
• Inverseaza rolurile. Fa in asa fel incat  sa para ca ea e cea care te doreste pe tine.

• Trebuie sa iei atitudine, dar fi convins ca probabil vor urma consecinte.

Reclame

3 gânduri despre „Friend zone

  1. Cateodata e mai bine sa mentii relatia de friendzone daca acesta nu te atrage cu nimic si nu il placi deloc…E mai bine sa pastrezi prietenia decat sa intri intr-o relatie care nu va functiona si celalalt se va atasa mai mult si caderea va fii mai grea…Just saying…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s