Respect, dragoste sau sex?

Mai exact  antentie, dragoste, afectiune, protectie, tandrete si sex.

Barbatii sunt la fel de orientati precum femeile dupa dragoste. Cu toate ca atunci cand acestia se intalnesc, discuta despre weekend-urile in care au avut doua sau trei cuceriri, ca fiind cele mai bune momente ale lor. Si barbatii au nevoie de dragostea voastra cum si femeile au nevoie de dragostea barbatilor. Desigur, femeilor le place atentia. Le place sa fie in centrul universului, iar barbatii sa fie in jurul lor. Le place sa fie ascultate atunci cand au o problema ( si nu intotdeauna este nevoie de sfaturi pentru a le multumi) sau atunci cand se simt singure.

Femeile au nevoie de respect.

Se spune ca „o femeie care crede in ea este mai puternica decat 10 barbati furiosi”. Barbatii au nevoie de respect din partea multor persoane. Dar v-ati gandit ca poate si femeile au nevoie de respect? Respectul de sine si-l dezvolta singure, insa barbatii trebuie sa le respecte. Motivele sunt multe si le cunoastem deja. Dar atunci cand ele gresesc  trebuie sa fie in continuare respectate. Insa prea mult respect ajunge sa va dezavantajeze intr-o relatie pentru ca la un moment dat o sa uitati alte aspecte importante de care obisnuiati sa va bucurati: dragostea, afectiunea si sexul.

Femeile adora sexul

Le place pentru ca in acele momente simt ca toata atentia li se cuvine . Insa daca ar fi sa fim sinceri, cu totii suntem egoisti cand vine vorba de sex. Femeile fac sex din doua motive : De placere si de nevoie . Cel de placere este atunci cand isi doresc cu adevarat acea afectiune sau acel moment , datorita faptului ca reusesc sa le faca extrem de fericite. Iubesc la nebunie sa stie cat de tare le dorim si cat de mult am vrea sa le avem . Sunt fericite atunci cand stiu ca ii fac fericiti pe barbati si le place la nebunie sa primeasca, dar si sa ofere acea placere. Dar femeile mai au inca o latura. Pot face sex si de nevoie, practic, din nevoia fizionomica sau pur si simplu pentru ca acest lucru le este cerut de catre parteneri. . Nu cred ca sentimentul de placere in aceasta situatie atinge maximul procentual, insa de nevoie il ofera .

Daca ti-a placut acest articol un Like si un Share ne-ar ajuta foarte mult .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s