Oamenii au nevoie de iubire

Liniste. Tu. Intuneric. Ecou. Fiori. Ganduri. Dorinta. Regrete. Iubire.

Te-ai gandit vreodata ca scopul existentei tale este dobandirea iubirii? Te-ai gandit vreodata ca tu in fiecare clipa tanjesti dupa iubire? Ca vrei sa fii iubit? Ca vrei sa iubesti si nu ai pe cine?

Nici macar pe tine nu te poti iubii, pentru ca nu te simti demn de tine. Cand nici macar tu nu te poti iubii, de unde pretentia ca altul sa o faca?!
Pentru unii iubirea e o formalitate. e precum un „deja vu”. Pentru altii iubirea e o binecuvantare, un cadou.
Te simti un om sarac cand nu primesti iubire, cand nu ai pe nimeni care sa tanjeasca dupa tine, pe absolut nimeni facut pe masura frustrarilor tale.
E banal, cu totii stim povestea aceea cu „fiecare are un suflet pereche, doar ca dureaza timp pana or sa se intalneasca.”
Te intrebi de ce te chinuie destinul? De ce cei care se au nu sunt fericiti impreuna. De ce mai sunt impreuna? Pentru ce? Doar de dragul de a nu fi singuri? Nici macar nu se considera norocosi.
Sunt multi naivi. Sunt cei care au suflet dar si-l pierd. Il daruiesc celor care nu au. Acestia il tarasc prin suferinta, prin tradare si cateodata prin nepasare. Dupa ce-si dau seama ca au gresit, le e greu sa-l readuca la forma initiala. Isi pierd speranta, dar o regasesc dupa un timp, insa numai sunt la fel de increzatori.
Isi blameaza inima pentru toate nefericirile, cand de fapt, ei poarta interaga vina.
E simplu. Atata timp cat nu rationezi, nu ai de ce sa-ti plangi de mila.
Nimeni nu e interesat de suferintele si frustrarile tale. Nimeni nu are chef sa-si piarda timpul cu tine, ascultandu-te.
Suntem orbi in momentul in care fericirea ne gaseste, si spunem ca „neah, de data asta nu vreau eu.”
Refuzi orice oportunitate de a fi fericit, preferand sa stai si sa-ti plangi de mila cand fericirea.. ei bine, fericirea e langa noi, e la orice pas dar pana cand nu o dam drumul trecutului nu o s-o cunoastem.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s